دانه های قهوه اسپرسو فوری
هسته اسپرسو دانه قهوه است. دانه قهوه از قلب توت قهوه است. این توت های قهوه روی درختانی رشد می کنند که در آب و هوای گرمسیری و در ارتفاعات بین 2000 تا 6000 فوت از سطح دریا رشد می کنند.
همه انواع توت های قهوه با دست یا مکانیکی چیده می شوند. توت های دست چین شده به دلیل تضمین کیفیت بهتر، تقریبا همیشه بهترین هستند. این روش برداشت اغلب عاملی برای افزایش هزینه لوبیا ممتاز است. سپس توت ها پردازش و بسته بندی می شوند تا "به بازار بیاورند". در هر توت دو لوبیا یا دانه وجود دارد. قهوه در این حالت برشته نشده ارسال می شود زیرا قهوه بو داده نشده یا "سبز" را می توان برای مدت طولانی تری نسبت به دانه های برشته شده، تا دو سال در شرایط نگهداری مناسب نگهداری کرد.
تمام قهوه ها در نهایت برشته می شوند. قهوه واقعاً خوب درست قبل از دم کردن برشته می شود، زیرا میانگین ماندگاری دانه های قهوه بو داده فقط دو هفته است. پس از آن، کیفیت لوبیا به سرعت شروع به نزول می کند. طعم و عطر می تواند به سرعت محو شود. برای همین ما به شما توصیه می کنیم که با خرید عمده قهوه اسپرسو فوری در اصفهان از اطمینا تازگی و کیفیت قهوه ها اطمینان حاصل پیدا کنید چون زیپان شرکتی است که تنها پس از ثبت سفارش شما قهوه ها را رست میکند.
مانند بسیاری از جنبه های دیگر قهوه، و به طور خاص اسپرسو، برشته کردن خوب نیز هنری با پایه ای محکم در علم است. لوبیاها در طبل های دوار با دمای تقریبی 450 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 20 دقیقه برشته می شوند. برای انطباق با دستگاه مخصوص برشته کردن و ترجیحات برشته کن، زمان و دمای برشته کردن ممکن است تنظیم شود. این تنظیم به عنوان "پروفایل برشته کردن" شناخته می شود.
بعد از تفت دادن، لوبیاها برای گاز زدایی باید 12 تا 36 ساعت استراحت کنند. گازهای مختلف تولید شده توسط فرآیند برشته کردن در این مرحله استراحت آزاد می شوند. فرآیند برشته کردن باعث ایجاد انواع تغییرات شیمیایی در دانه قهوه می شود. دانه های قهوه برشته شده حاوی 1500 ماده شیمیایی هستند که برای ایجاد طعم متمایز قهوه شما با هم تعامل دارند. و بنابراین می توانیم درک کنیم که این نوشیدنی به ظاهر ساده واقعاً بسیار پیچیده است.
دستگاه اسپرسوساز
قهوه اسپرسو مدتی است که وجود داشته است. لوئیجی بزرا اولین دستگاه اسپرسوساز بخار را در سال 1901 ثبت اختراع کرد. او ساخته خود را Tipo Gigante نامید. در سال 1905، Desidero Pavoni حق اختراع Bezzera را خرید و آن را به عنوان Pavoni Ideale به بازار آورد. این ماشین های اولیه بسیار شبیه آبجوسازی مدرن به سبک موکا بودند.
اسپرسوساز مدرن اولین بار در سال 1947 آغاز شد، زمانی که Gaggia با دستگاه Crema Caffe اهرمی پیستونی صنعت را متحول کرد. این اولین دستگاه از ماشین های شگفت انگیزی بود که قادر به تولید مداوم فشارهای بالا برای تولید اسپرسو بود. کافه گاگیا کرما به دلیل سهولت کار و قیمت مناسب برای استفاده تجاری ایده آل بود. فرهنگ اسپرسو ایتالیا واقعا متولد شد.
در سال 2000، دستگاههای اسپرسوساز به حدی رسیدهاند که میتوان یک کاپوچینوی واقعی را با فشار یک دکمه تهیه کرد، برای جزئیات بیشتر در مورد مراکز قهوه اسپرسو فوقالعاده خودکار Jura اینجا را کلیک کنید.
برخی از محبوبترین دستگاههای اسپرسوساز ما عبارتند از Automatic Jura Micro 1، نسخه 4 Rancilio Silvia و خاصترین دستگاه کاپوچینو One Touch ما، Jura GIGA 5.